Anton
29-03-2020

ES2 PRO top aankoop!

Batterij gaat super lang mee! Gaat zeker 7 -8 dagen mee als je op de middelste stand rijdt met een dagelijkse afstand van ongeveer 3km. Opladen is ook super snel ongeveer drie tot vier. Banden zijn super stevig en hebben en zijn volledig van rubber! Absorberen heel goed putjes en oneffenheden. Gemakkelijk op te plooien en weegt ongeveer 16kg. Niet super licht maar ook niet super zwaar. De step kan ook verbonden worden met een bluetooth app waar je de cruise controle kan aan of uitzetten en allerlei andere dingen. De step heeft ook super felle voor en achterlichten. De step heeft ook twee soorten remmen! De eerste is een voorrem die best kan gebruikt worden bij tragere snelheden en de schijfrem die vanachter remt die altijd kan gebruikt worden en minder gevaarlijk is dan alleen maar de voorste rem te gebruiken. Ik gebruik altijd alleen maar de achterste rem. Als je ook de versneller loslaat, vertraagt de step gelijkmatig en hoef je later ook minder hard te remmen. Step heeft ook een mooie unieke blauwe led-onderkant.

Piet
25-03-2020

Snelle service

Echt een top bedrijf goede service en mooie producten en snelle reactie. Super vriendelijk geholpen aan de telefoon, product binnen 24 uur in huis.

Steef Water
24-03-2020

Customerservice

Gisteren een ES2 gekocht, superapparaat.
Wat misschien nog wel beter is dat deze heren het verschil maken in customerserice, eerlijk advies en altijd hele snelle hulp bij vragen.
Staaltje Customerservice van de bovenste plank, klasse heren

Voor een ieder aan te raden

Lardo Viands
21-03-2020

Nice Website

The Easygo team have been very efficient with the order that I placed, and have responded very quickly to my enquiries. Very happy with the service. I will definitely come back and for sure recommend to friends and family. Website is very easy and purchase process clear and safe. Looking forward to the wind in my hair on my new e-scooter.

Bruce
16-03-2020

Great!

Shopping on Easygo was a very pleasant and relaxing experience. All the information is very clear. They also have many goods that are not available elsewhere. There are many options for payment methods and customer service is quick and clear. Looking forward to the arrival of the purchased electric scooter:-)

Celine van der Wouden
13-03-2020

Gratis levering!

Goede service op afstand. Ook de gratis levering is mooi meegenomen. Puik!

Charlotte Baptista
09-03-2020

Lekker rollen

Heb de X-1 Max gekocht na een testritje. Via de app heb ik deze op direct starten gezet en kan ik zonder afzetten wegrijden, ideaal als je moeilijk te been bent. Mijn man ging voor de Sport E, een geveerde krachtpatser met veel uithoudingsvermogen en veel voetruimte.Een groot pluspunt is dat EASYGO via meerdere kanalen bereikbaar is en je snel antwoord krijgt op al je vragen.

Carlo Philips
08-03-2020

super klantgericht

Zojuist mijn eassygo E-Sport besteld bij Easygo benelux!
Wat een service… snel, correct en heel duidelijk. Je voelt dat deze webwinkel heel klantgericht tewerk gaat! Dat heb ik graag. Dit was ook de reden om bij Easygo te bestellen en niet ergens online op één of andere verkoopsite.

J. Henderson
06-03-2020

Friendly

Very friendly and personal service and good price too. I needed help with the payment and it was fixed within 5 minutes.

Kevin Jorrisen
04-03-2020

Simpel

Zeer gemakkelijke en overzichtelijke website.
Zeer gebruiksvriendelijk. Goeie klantenservice

jori faber
03-03-2020

Topwinkel

Topwinkel. Zeer snelle verzending én de laagste prijs binnen Nederland. Ik ben blij met de aankoop van mijn elektrische step via easygo.

Yil Rotterdam
01-03-2020

TOP

“Echt een top bedrijf goede service en mooie producten en snelle reactie.”

Peter Faraoanu
01-03-2020

Friendly customer service

Good bargain with free shipping. Friendly and expert customer service. Simple, straight forward purchasing process. Will use EasyGO Benelux in the future too.

Arthur Heibloem
28-02-2020

Step easygo esport+

Zeer mooie step goede afwerking met licht en schijfrem Erg tevreden mee

Killian VdV
27-02-2020

Goed product met uitstekende service.

Mijn step opgehaald want ik wilde eerst testen. Is allemaal perfect gegaan. Erg behulpzaam personeel met kennis van het product. Achteraf nog snel en goed geholpen met kleine vragen.

Kortom, aanrader!!

Neeltje Klunder
27-02-2020

Step sport

Ik had even hulp nodig omdat ik niet wist welke elektrische step ik nodig had. Met de juiste uitleg was dat al heel snel duidelijk en was deze besteld. Super blij met al deze informatie. Nu in mijn bezit een elektrische step sport. Iedereen super bedankt voor de juiste info en de zeer snelle levering. Het was heel makkelijk om hem in elkaar te zetten. Ben echt heel blij met deze geweldige service. Toppers bedankt

Arie
25-02-2020

Mooie webshop

Alles super snel en eenvoudig kunnen bestellen. Alles binnen 1 dag netjes in huis ontvangen. bedankt

Kees van der Spek
21-02-2020

Review

Top service, step voor m’n zoon gekocht. Was binnen 1 dag al in huis

Om het even kort samen te vatten: Top-service van een top-winkel met top-producten!

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. Overzichtelijke website, heel gemakkelijk een telefoonnummer of e-mail kunnen vinden om te communiceren. De verkopers (ik heb met 2 verschillende gesproken) waren elke keer zeer vriendelijk en behulpzaam. Wat ik belangrijk vond, is dat er geen “verkooppraatje” werd gemaakt. Beide verkopers boden het product (easygo x1-max) aan zoals het was. Ze gingen niets verbloemen. Ik ben echt tevreden van de service en plan in de toekomst zeker nog een aankoop te doen daar.

Gani Celik
20-02-2020

Snelle service

Easygo heeft naast snelle levering ook goede snelle service.
Band van mijn step was stuk. Ik heb ze mail gestuurd en kreeg snel reactie dat ik het kon terug sturen en nieuwe zou krijgen.
Week later heb ik de step verzonden. Week later kreeg ik mijn step.

Bedankt voor de snelle service mannen.

Rolf
19-02-2020

Esport veel sneller geleverd dan verwacht!

Hallo, Ik heb gisteren al mijn e-step ontvangen. Ben zeer tevreden over de snelle levering. De sport voldoet tot nu toe aan al mijn verwachtingen. webwinkel is fijn en de klantenservice is top, zeer snelle reacties op al mijn vragen. Mijn volgende aankoop zal ik dan ook hier doen.

Dennis
18-02-2020

Top Kwaliteit!

Nu al mijn E-Sport ontvangen!!! Ik ging ervan uit dat die pas eind febr geleverd zou worden maar heb de scooter vandaag al mogen ontvangen.  De scooter was in 5 minuten al afgemonteerd. Je ziet meteen dat de scooter van zeer grote kwaliteit is. Heb al met veel plezier een heel stuk gereden de vering is super goed en comfortabel. De step haalt uit de wind daadwerkelijk 30km/uur. Was in het begin benieuwd of dit wel een goede aankoop zou zijn  want kon het merk niet? maar die twijfel is nu volledig weg. Ik heb al veel op vakantie op een scooter gereden maar deze rijdt echt super. De webwinkel verdient ook een groot compliment al mijn vragen zijn geduldig beantwoord in de chat en nemen echt de tijd voor je. Ik geef een dikke 10!!! Bedankt

Marc Deblock
18-02-2020

Perfecte levering!

Zopas kwam mijne nieuwe E-sport step toe. Levering was voorzien voor 1maart dus superblij dat ik hem meer dan een week vroeger heb!
Batterij opladen, app downloaden en dan uittesten.
De kwaliteit ziet en voelt er in ieder geval al heel goed uit.
Thanks!

Brian - Den Haag
17-02-2020

ESPORT

YES! Begin februari met een leuke korting de SPORT besteld , vandaag gewoon een mail gekregen dat hij vandaag is verzonden !! Lekker hoor ging er vanuit dat de step er pas eind februari zou zijn! Kan niet wachten morgen ! Goede service greetz

Sabina .G
16-02-2020

Perfect voor in de stad

Step vrijdag ontvangen, snel! Duidelijke instructies, tips en advies.

Sinds ik deze step in huis heb, is het mijn nummer 1 vervoersmiddel voor korte afstanden in de stad. De vragen die ik had zijn via de chat goed beantwoord. Levering was prima zoals beloofd.

Ik raad Easygo-benelux.com ten zeerste aan.

Eva Veldhoven
16-02-2020

Top kwaliteit x1 max

Ontzettende fijne en snelle step. Makkelijk om te gebruiken en handig mee te nemen in de trein. Fijn bedrijf/webshop, erg goed geholpen met de keus van mijn step.

+ accu gaat lang mee
+ krachtige motor (Weeg ruim 110kilo en ga nog steeds met gemak 25km/u)
+ mooi design

Brenda
13-02-2020

Super blij met mijn aankoop

Hoi hoi EasyGo, heb nu een kleine week de ES2 in bezit en ben er erg gelukkig mee! Ik gebruik hem graag om naar mijn werk te rijden wat ik normaal met mijn fiets deed. Hij rijd snel comfortabel en vind het ledlicht aan de zijkant super tof ! Heb er ook de fluoriserende banden bij besteld en ik ben goed zichtbaar savonds op de weg. Ik ben net een kermis attractie hihi! Nou bedankt voor de fijne service en zal jullie zeker aanraden!! Groetjes Jennifer uit Breda

Albert Walsh
10-02-2020

Very Good Shop

Easy and Good communication. Very Good shopp, i recommend everybody to buy from this shop. Best price, good scooters and Free shipping.

Guilherme Meireles
06-02-2020

Nice electric scooter

I bought an electric scooter for my daughter and arrived on time without any issues. Build quality seems good. She spent the last 8 weeks moving around on it non stop and it’s still working without issues so far.

MalaikaB - SInt-Katelijne-Waver
05-02-2020

Praktisch hulpmiddel voor lokale verplaatsingen

Fijne elektrische step met goede maat volle wielen. Zelfs met een persoon van meer dan 100 kg kan deze step nog 21 a 23 km per uur aan op een licht oneffen weg met zijwind. Zelf gebruikte ik hem vooral na medische ingreep om met de honden op een zacht tempo er op uit te kunnen, de magnetische schijfrem werkt prima, het met 1 vinger aandrijven is wel praktisch en voor mij, en vooral de beweging van de vierpoters was het een super uitkomst. Gewoon goed opletten aan stoepranden en goten etc, van op tijd te minderen en waar nodig even af te stappen. Super step voor mensen dat het gewoon als hulp over korte afstand willen gebruiken.

Bart Kastermans
05-02-2020

Levering ging mis

Helaas ging er iets mis met een levering. Maar daarna is alles super behulpzaam en klantgericht opgelost.

Kato Peeters
03-02-2020

Topproduct, topservice

Ik kocht de Easygo ES2-pro. Een zwaardere step, omdat ik zelf ook niet van de lichtste ben. Gebruik hem als vervoersmiddel tussen bus/trein en stage.
De eerste dagen verliep het wat moeilijker. Ik had moeite met hem open te klappen of wist bij het monteren eerst niet waar alles thuis hoorde. De geweldige klantenservice van EasyGo stond altijd klaar om me zo goed mogelijk uit de nood te helpen!
Wat ben ik blij dat ik hen kon contacteren wanneer mijn twee linkerhanden het niet zagen.
Tips voor andere gebruikers: de eerste keren dat je hem uitklapt goed stevig doorduwen, inklappen is ook wat stroef maar gaat na een keer of 3 een pak beter en zeer soepel.
Om hem op te laden haal je een rubbertje weg rechts onder de step, tegen het voorwiel.

Ben zelf geen handige harry dus dat waren de dingen die ik niet meteen beet had.

Verder, een geweldig product voor een zeer faire prijs! Ik ben fan!

Mika
01-02-2020

Top

Perfecte service en super producten.zeer kwalitatief

Bianca
31-01-2020

Fijne webwinkel

Hoi hoi Easy Go,hierbij het beloofde review. Ik heb nu een paar weekjes de ES2-pro in huis, en moet zeggen dat het een verrijking is in me leven. Ik ben slecht ter been dus fietsen was voor mij geen optie. Nu ik een step hebt aangeschaft kan ik lekker naar buiten en rij ik elke dag me vaste rondje, bedankt voor het advies over het uitkiezen welke step het beste bij me zou passen. Jullie nemen de tijd voor vragen, zonder me bezwaard te voelen. Groetjes Bianca

Mark
30-01-2020

Lekker snel!

Ik heb de es2 aangeschaft en moet zeggen ben er erg blij mee. Je merkt echt dat er een goeie krachtige motor inzit. Als de step volledig is opgeladen gaat de step 30km per uur lekker snel. De es2 voelt ook echt degelijk aan en ziet er erg mooi uit vindt ik dan :-). De 3 rijstanden zijn ideal want ik laat me zoontje (12) ook erop rijden op stand 1 zo’n 15km per uur. Actieradius is bij mij zo’n 20km maar dan rij ik wel heel de tijd op stand 1. De klantenservice is hier top ben erg goed geholpen en geadviseerd live chat is super handig. Mijn volgende e scooter zal ik ook hier aanschaffen. Nogmaals bedankt Michel

Sam
27-01-2020

Niets te klagen

Goede site. Ik had hulp nodig met kiezen, maar was ongeduldig en koos daarom voordat ik antwoord op mijn vragen had. Toen de bestelling gemaakt was, werd ik gebeld door een van de medewerkers om alsnog mijn vragen beantwoord te krijgen. Ook vertelde hij me over de vertraging vanwege feestdagen. Heel netjes.

Anoniem
27-01-2020

edrive

Eindelijk een betaalbare step. Ik heb hier voor gespaard en voor dit bedrag met de winteractie eindelijk mijn step kunnen kopen. Lijkt op de Xiaomi M365 maar heeft kleine andere details. Display is beter, net als het voorlicht. Rijdt verder erg goed en snelheid 25km per uur. Aanrader.

Rik
26-01-2020

Excellent EVERYTHING

Super Helpful.
Super Service.
Super Friendly.
I’m Very Happy To Fully Recommend.

Many Thanks 26
Rik ………..

Joos Fien
24-01-2020

ES2-PRO

Hoi, na lang twijfelen tussen verschillende steps ben ik voor de ES2 pro gegaan. Wat een prettige step om op te rijden, leuk dat hij aan de zijkanten led licht heeft. Verder werkt de app prima en rijd hij ontzettend comfortabel. Ik ben niet de lichtste weeg 100 kg, maar hij trekt me makkelijk mee. Top aankoop

Neeltje Eindhoven
21-01-2020

Fijne service en step

Ik heb hier een paar dagen terug een step besteld
Ben er zeer content mee. Rijd erg lekker en is echt me vervoersmiddel geworden. Complimenten voor de mensen die hier achter zitten. Geven je snel antwoord en zijn zeer vriendelijk! Groet

Iris Jagt - Haarlem
18-01-2020

Juiste service

2 bestellingen gedaan , helaas alles moeten retourneren. telefonisch vragen gesteld over retourneren. keurig te woord gestaan , alle informatie bij bestellen en retourneren superduidelijk en vriendelijk. en mn geld supersnel terug gestort.

Adi Hamma
16-01-2020

Uitstekende Customer service

Uitstekende Customer service! Snel en heel klantvriendelijk. Ik kom uit België en de medewerkers hebben me écht een uitstekende klantenervaring gegeven! Top doe zo verder!

Edwin van Est
15-01-2020

Tevreden klant

👍🏻 Meteen na bestellen kreeg ik bericht dat het al verzonden was, razend snel super service, en zeer tevreden over besteld product

Tommy
14-01-2020

App verbinden?

Vandaag mijn es2-pro ontvangen, heel mooi ding kon alleen niet verbinden met de App, meteen naar de website van easygo en in de chat mijn probleem voor gelegd waar ik meteen duidelijk en snel te hulp werd gestaan, probleem binnen 5min opgelost! Fijn dat als er iets is je meteen in de chat zonder te wachten wordt geholpen. Ik ga nu uitvoerig de es2 uit proberen en ga hier later nog wat van laten weten. Easygo bedankt voor de zeer snelle service. Super!!!

Leon Broeke
13-01-2020

Snel!!

Een echte luxe gaat goed snel vooruit en is echt iets dat je moet halen zag er in Antwerpen rijden heb er mij een gekocht geen moment spijt van

Mick Brussel
13-01-2020

Heel leuke step

Heel leuke step! Deze step had ik nog nergens gezien en ik was wel nieuwsgierig naar dit model, ziet er mooi degelijk uit en heeft een super goeie batterij.
De eerste keer dat ik er mee reed, ben ik er op slag verliefd op geworden. De 8.5 inch banden rijden inderdaad heel zacht en het is reeds na 4 uur volledig opgeladen. Wat een model!!! Ik ben sterk aan het overwegen om nog een tweede te kopen om cadeau te geven aan mijn vriendin. Service is top! Ben zeer goed geadviseerd door Michel, bedankt nog!!!

  • met deze banden rijd je super goed
  • maar 4 uur om volledig op te laden
Marcel Konings
11-01-2020

Top service

Veel gezocht en getwijfeld om een step te kopen voor mijn zoon zijn verjaardag. Ik ben hier ontzettend goed geholpen. Ik heb een hoop vragen moeten stellen en ze werden allemaal vriendelijk beantwoord. Ik kreeg zelfs mijn step ingepakt in cadeau papier. Wat een vriendelijke mensen echt een top bedrijf ! Groeten

Rafael Knop
10-01-2020

Proefrit, top!

Voor een e-step bij easygo benelux langs geweest. Ik heb voor easygo gekozen omdat ik verschillende modellen uit kon proberen en zodoende de beste keuze kon maken. Prima geholpen nemen echt de tijd. Ben gegaan voor de X1-Max super step ben erg tevreden.

Gea Ruiters
10-01-2020

Mooie step

Hoi easy go! Wilde jullie ook via deze weg even bedanken voor het advies en voor al jullie hulp naar het zoeken van de juiste step. Ik heb de Max genomen en ben er tot de dag van vandaag erg blij mee. Af en toe een stukje touren op me step maak me erg gelukkig. Ik kwam niet zo veel meer de deur uit maar daar is nu verandering in gekomen. Bedankt

Roos
08-01-2020

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring! De jongens van Easygo zijn super vriendelijk en nemen ruim de tijd om alles uit te leggen. De mogelijkheid dat je buiten alles kan testen hielp bij mijn uiteindelijke keuze.

RJ Hillen
07-01-2020

Vriendelijke en service gerichte zaak

Super goeie service en uitleg betreft mijn aangekochte step tevens gestelde vraag gelijk een duidelijke uitleg, kortom super goeie webwinkel, bedankt

J. schippers
07-01-2020

Nieuw vervoersmiddel

Ik heb al een tijdje geleden hier een step gekocht en wilde hem eerst goed testen om een oordeel te geven. Ik heb de Max step en vind hem top. Rijd super goed lig lekker op de weg en kan er een heel stuk mee rijden. Ik rijd elke dag naar me werk en naar huis in totaal 15km en dat red hij makkelijk. Ben er zeer tevreden over. Hoop dat jullie snel aan accessoires gaan beginnen mis een slot en een tas voor me step. Nou fijne dag verder doeg

Liam
05-01-2020

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Gewoon onberispelijk voor je te verplaatsen in de stad. Geen enkele kans weerstaat me om deze step te gebruiken. Het herladen gaat snel en de autonomie is goed.

M. Verends
05-01-2020

Leuk speelgoed

Heb hem nu 3 weken in huis en ben tevreden,ik heb de phaewo X10 gekocht. had voor mij nog iets sneller gemogen en bereik is niet erg ver. Achteraf gezien had ik iets meer moeten betalen dan had ik denk ik een betere step gekregen. Misschien van de zomer dat ik nog is terug kom. Ieder geval bedankt en misschien tot ziens.

Mathis. K Brussel
04-01-2020

Max X1

Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om zelf een step te kopen en ik ben echt heel blij dat ik de stap gezet heb. Deze step is heel stevig gebouwd en helpt me enorm om afstanden in Antwerpen te overbruggen.
Ik had deze veel eerder moeten kopen

Rotterdam
03-01-2020

Mijn nieuwe vervoersmiddel

Hey hey, ik had nog beloofd om een review te plaatsen. Ik heb van de week een step afgehaald bij EasyGO ik werd ontzettend goed geholpen. Ik had wel 100 vragen en na lang denken en twijfelen heb ik er een gekocht. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Hij rijd perfect doet wat hij moet doen. Dit is me nieuwe vervoersmiddel en ben er erg blij mee, voor mij nooit geen fiets meer. Bedankt voor jullie eindeloze geduld van de week. Groetjes van latifah uit Rotterdam

Melvin
03-01-2020

Leuk

Geweldig product! M’n dagelijkse woon-werkverkeer is nog nooit zo leuk geweest. Het is wel wennen, je voelt je op het begin toch een kneus op zo’n ding. Maar dat vervaagd na een tijdje. Leuk ook om mensen het te laten testen. Werkt prima in de kei- en keiharde regen. Dat (helaas) ook mogen testen. Zelfs beter dan m’n Airpods (R.I.P, F). Verzending was uitstekend.

Martin
02-01-2020

Hele fijne step

Deze step is ideaal, ik woon in Den-Haag en altijd parkeerproblemen of hoge parkeerkosten.
Je klapt hem zo op en neemt hem mee naar binnen. De prijs is goed,  deze MAX versie heeft wel meer opties en de accu gaat langer mee. Ben goed te woord gestaan door EasyGO Benelux. Kreeg ook diverse handige tips wat betreft de app voor deze step. Kortom alles zeer positief ervaren, en al heel veel plezier en bekijks gehad met deze step…

Dennis Teunissen
01-01-2020

Blij met me aankoop

Goedeavond. Ik heb hier een Max  aangeschaft . Wil even zeggen dat ik er erg blij mee ben. Heb er vandaag een heel stuk mee gereden. Hij rijd goed , gaat snel en kan er een behoorlijk stuk mee bereiken. Ik hoop er heel lang van te genieten want eenmaal rijden op zo’n step en je wilt niks anders meer. Groeten Teunissen

Sjona - Bergen op zoom
31-12-2019

Erg tevreden mee

Besteld en de volgende dag al in huis.
Deze e-step is een geweldige uitvinding en van goed kwaliteit. Ik ga er mee naar het werk en soms neem ik em ook mee de tram in. Makkelijk inklapbaar. Geen parkeerkosten en parkeerproblemen meer. Ik woon in een appartement dus moet de trap op. Ik klap de step heel makkelijk in en neem em mee naar binnen. De service is ook uitstekend. Ik had wat vragen en kreeg meteen duidelijk uitleg.

Leon Abels
24-12-2019

EasyGo X1-MAX

Wat een leuk ding en wat een service van EasyGo. Met m’n ca. 100kg ben rijd ik 32km/h. Superhandig om naar m’n werk te gaan. Dat is zo’n 6km. Ik kan makkelijk op en neer op één lading. Veel leuker dan fietsen…

Fev Eremias
23-12-2019

Een geweldige step van een geweldige winkel!

Allereerst wil ik beginnen met een groot compliment aan EasyGo zelf.
Wat een goede service hebben we daar ervaren!
Vriendelijk, meedenkend en eindeloos chat’s en mailtjes beantwoorden en informatie en tips geven….dit is hoe een webwinkel hoort te zijn. (heb het helaas vaak genoeg anders meegemaakt)
En nu naar de step:
Met éen woord ge-wel-dig!!!
Hij is snel, (ondanks wij best zwaar zijn) ligt goed op de weg, doet het best lang op éen batterij lading, voelt heel stabiel en degelijk aan, de lampen zijn heel goed en ook het remlicht is handig en het stuur is helemaal niet zo hoog voor mij (ben 1,56cm en was daar wel bang voor!)
Zowel op de step zelf als ook op de app kan je makkelijk de standen veranderen en de step op en van het slot af zetten.
Met een woord: een dikke tien voor zowel EasyGo als ook de EasyGO X1-MAX .
Dank je wel, EasyGo!

Grooters
23-12-2019

Top cadeau !

Hoihoi,

Ik heb voor mijn zoon van 17 de X1 MAX besteld bij jullie en hij is dol gelukkig! Hij rijd goed, gaat hard en je kan erg lang op 1 batterij rijden. Hij gebruikt de step voor school en werk. Hij moest wel even oefenen omdat de step toch wel erg hard gaat, maar hij heeft hem nu goed onder de knie. Bedankt groetjes van fam Grooters

Lindsey
22-12-2019

Beste step!

Hallo Easygo,

Wat ben ik blij met jullie advies! Ik heb gisteren me step binnen gekregen en ben zo blij dat jullie me van de Phaewo hebben afgepraat. Nu ik de EasyGO X1 MAX heb gekocht ben ik erg gelukkig. Hij gaat lekker hard, rijd snel weg en kan er een behoorlijk stuk mee rijden. Me kennis is jaloers want die heb wel de Phaewo X10 en die red het bij lange na niet wat de X1 MAX allemaal kan. Heel veel dank voor jullie eerlijke advies.  Ik wens jullie een fijne kerst en een mooi succesvol nieuwjaar! Groetjes Lindsey uit Brabant

Xerhard OLDEHOVE
21-12-2019

Easygo x1-max

Alles goed, rijdt goed en snel, plooit gemakkelijk op , mooie actieradius  , goede samenwerking met de app van AOVOPRO met heel goede functies zoals de cruise control, smart lock, snelheid aanpassen. net als een xiaomi pro maar dan een stuk goedkoper

 

  • Eindeloos speelplezier
  • Leuk ontwerp
  • Goede kwaliteit
Jeffrey Amsterdam
20-12-2019

Tevreden klant

Ik reis veel met het openbaar vervoer, dus heb na veel research en advies gekozen voor deze step.
De step is klein en licht, super handig om hem snel mee te kunnen nemen. Ik ben erg blij met deze aanwinst, ik heb er geen seconde spijt van. De step gaat hard genoeg en rijd comfortabel. Wil ook even zeggen dat de klantenservice van dit bedrijf top is, ze helpen je goed en geven je eerlijk advies. Bedankt !

Harry Utrecht
20-12-2019

Wat een power!

Ik heb me laten adviseren door de mensen van deze website en na het lezen van de specs heb ik de es2 pro aangeschaft met het idee dat het goed zou zijn maar niet zoals beschreven maar moet zeggen niets is gelogen ik vlieg over de weg met 31km/u zonder problemen de scooter trekt als een malle op en voelt zeer degelijk aan. dit is echt een top scooter. ik heb eerder een xiaomi gehad maar was continu een band aan het plakken dat was ik zat. deze scooter rijdt harder en trekt sneller op dan de xiaomi. top top top

chebaa antwerpen
17-12-2019

Super tevreden tot nu toe! (2-3 weken)

Batterij gaat super lang mee! Gaat zeker 7 -8 dagen mee als je op de middelste stand rijdt met een dagelijkse afstand van ongeveer 3km. Opladen is ook super snel ongeveer drie tot vier. Banden zijn super stevig en hebben en zijn volledig van rubber! Absorberen heel goed putjes en oneffenheden. Gemakkelijk op te plooien en weegt ongeveer 16kg. Niet super licht maar ook niet super zwaar. De step kan ook verbonden worden met een bluetooth app waar je de cruise controle kan aan of uitzetten en allerlei andere dingen. De step heeft ook super felle voor en achterlichten. De step heeft ook twee soorten remmen! De eerste is een voorrem die best kan gebruikt worden bij tragere snelheden en de schijfrem die vanachter remt die altijd kan gebruikt worden en minder gevaarlijk is dan alleen maar de voorste rem te gebruiken. Ik gebruik altijd alleen maar de achterste rem. Als je ook de versneller loslaat, vertraagt de step gelijkmatig en hoef je later ook minder hard te remmen. Step heeft ook een mooie unieke blauwe led-onderkant. De eerste stand gaat ongeveer 15km, de middelste ongeveer 22-25km, de hoogste ongeveer 28-30. Ik vind de middelste stand meer dan snel genoeg! Had eerst een phaewo x10 gekocht die oké was maar vergelijken met de EasyGO ES2, is er een groot verschil! Betere 350 motor VS 250 en betere sterkere bouw en versnelling. Raad deze step aan iedereen aan!

...
17-12-2019

Easygo Mini +

Ik was al geruime tijd op zoek naar een elektrische step om mij gemakkelijkere door het verkeer te begeven en na een tijdje zoeken ben ik uitgekomen op deze. Ik heb hem nog niet zo lang maar heb hem wel al een paar keer kunnen gebruiken. Het is een prima step, de step rijdt heel goed en remt ook zeer goed. Je kan je snelheid makkelijk aanpassen met behulp van 3 standen. Ook de verlichting is zeer goed van deze step ze zien je goed afkomen en leuk is als je remt dat de verlichting achter knippert, zodat ze weten dat je remt.

Sybille23 Leuven
16-12-2019

Heel tevreden

Ik heb last van mijn rug en wilde al langer een vervoermiddel om me bij kleine afstanden te verplaatsen. De x1 max  is ideaal voor mij. Niet te zwaar, zeer degelijk en mooi design. Ook mooi dat deze zonder problemen de regen in kan. Anti lek banden rijden beter dan verwacht. Step voldoet aan de beschrijving,  ben dan ook zeer tevreden over de step.

Johan
14-12-2019

Easygo X1-Max

Na lang aarzelen heb ik, na een tip van een collega die er ook een heeft, toch deze step besteld. Ik moet zeggen dat ik aardig ben verrast.

Hij rijdt lekker makkelijk en is inderdaad heel licht. Ik gebruik het bijna dagelijks naar de bus toe en vervolgens van de bushalte naar werk.

Daarnaast functioneert het prima. Rijdt makkelijk en remt goed, dus het is mijns inziens zeker veilig. Makkelijk via de app te verbinden. Actieradius, km stand etcetera is makkelijk en duidelijk weergegeven.

Je krijgt er zeker veel bekijks mee. Bovenal scheelt het je veel loop en fiets tijd. Al met al zeker een leuk en handig ding.

<..>
07-12-2019

Geen files meer

Blij met deze aankoop, scooter zeer comfortabel en erg handig. Ik gebruik het elke dag om naar mijn werk te gaan, geen files meer!

Merel Amsterdam
05-12-2019

Betrouwbaar!

Na vele elektrische scooters te hebben geprobeerd, is deze het geworden. Het is robuust, betrouwbaar en tegen een eerlijke prijs. Ik gebruik het dagelijks en ik ben heel blij 😉

Erik
03-12-2019

Zeer blij!

Ik heb dit model voor 3 maanden en al 500 km gereden en alles gaat goed! Effectief remmen en autonomie trouw aan wat is aangekondigd, goede grip op droge of natte grond.

Harold
01-12-2019

AB DIE POST!

Gekauft und auf dem Parkplatz vorm Laden ausgepackt und aufgebaut…naja Akku war voll aufgeladen…
Also rauf auf die Pritsche und los gedüst…total geil!
Am folgenden Wochenende gleich gründlich beim Sonntags-Spazieren getestet.
Stufe 1- Du kannst ganz entspannt neben allen ohne Roller nebenger fahren.
Stufe 2- Da läuft der Roller am besten und die Max.Geschwindigkeit kann man so auch erreichen jedoch nur auf ebenen Strecke und ohne Wind.
Schotterposte (mit Schlaglöchern und Kurven), Pflaster und Rasensteine kein Problem nur etwas langsamer;)
Hab mir den Roller für den Weg zur Arbeit gekauft ca. 4km, das sollte kein Problem sein.
Obacht, Suchtgefahr;)

Fazit: Tolles Teil

Kees Jongen Utrecht
29-11-2019

RIJ ERVARING

De eerste keer rijden met de step was hartstikke leuk alleen het opladen in het begin was wel verwarrend maar na een mailtje naar easygo meteen duidelijk, voor de rest was alles perfect.

Willem Suist
27-11-2019

Step is echt goed!

Step is echt goed. Nu drie weken geleden gekocht. Veringen zijn goed, rijd zeer comfortabel, zelfs op selchte ondergrond. Stevig gebouwd. Is sterker dan ik had verwacht. Autonomie van de batterij zou iets langer mogen, maar voor dagelijkse verplaatsingen zeker ok. Ben erg tevreden. Ik denk niet dat er veel beters voor dezelfde prijs te vinden is.

France
25-11-2019

TRÈS CONTENT

J’étais à la recherche d’une trott qui pouvait me faire ressentir le moins possible les pavés Sur route, chose faite.
Je la recommande.

België
25-11-2019

Geen spijt van mij aankoop

Ik was al geruime tijd op zoek naar een elektrische step om mij gemakkelijkere door het verkeer te begeven en na een tijdje zoeken ben ik uitgekomen op deze. Ik heb hem nog niet zo lang maar heb hem wel al een paar keer kunnen gebruiken. Het is een prima step, de step rijdt heel goed en remt ook zeer goed. Je kan je snelheid makkelijk aanpassen met behulp van 2 standen. Ook de verlichting is zeer goed van deze step ze zien je goed afkomen en leuk is als je remt dat de verlichting achter knippert, zodat ze weten dat je remt.

Sjona Amsterdam
22-11-2019

Kwaliteit

Gekocht voor mijn man zijn verjaardag. Hij is nu veel sneller op het werk. Kan zo mee de trein en tram in. Ook makkelijk op te bergen en mee te nemen met de auto. Erg blij dat de step massieve banden heeft. Heb zelf nu een xiaomi en heb zeker 1 keer per maand een lekke band! Mijn volgende step wordt ook zeker een Phaewo x10!

MaxLe - Antwerpen
18-11-2019

Een luxe step

Een echte luxe, prijs kwaliteit verhouding is goed ten opzichte van andere steps.
Erg blij met mijn aankoop en de step is zeker zijn geld meer dan waard, wanneer je hem ook in het dagelijks leven gebruikt heb je er veel bekijks mee bijvoorbeeld op je werk of in de winkel!

Johann38 - Rotterdam
14-11-2019

Zeker aanrader

Na lang aarzelen heb ik, na een tip van een collega die er ook een heeft, toch deze step besteld. Ik moet zeggen dat ik aardig ben verrast.

Hij rijdt lekker makkelijk en is inderdaad heel licht. Ik gebruik het bijna dagelijks naar de bus toe en vervolgens van de bushalte naar werk. Ondanks het feit dat het wettelijk (lees: officieel) niet is toegestaan wordt het door de politie en handhavers gedoogd. Ben er nooit mee staande gehouden. Daarnaast heb ik me goed ingelezen en de e-step wordt op korte termijn wettelijk toegestaan. Ze zijn in de randstad in ieder geval niet weg te denken, ik kom er dagelijks veel tegen.

Rudi van Leeuwen
12-11-2019

AANRADER!

Goede step om van mijn werk naar het station te rijden. Jammer dat hij officieel niet op de weg mag maar alle politie rijd gewoon voorbij en kijkt er niet naar. AANRADER!

Christina Zeist
05-11-2019

Koop je Phaewo X10 altijd hier!

Ik heb de Phaewo X10 step hier gekocht en ben zeer tevreden. Wil mensen hier waarschuwen, koop als je de Phaewo X10 step wilt aanschaffen hier, want dan heb je daadwerkelijk fabrieksgarantie, mocht er iets kapot gaan aangezien deze website de officiële dealer is van deze step. Ik heb een vriendin die de step via marktplaats heeft gekocht (iets goedkoper) en die step ging binnen een week kapot, ze mailde de verkoper voor garantie alleen die was daar niet voor in en ging smoesjes verzinnen om zo onder de garantie uit te komen. Conclusie de step kon de prullenbak in, oplichters!

Nina Van Riel - Hoogvliet
04-11-2019

Mooie step

Geweldige step. Ben er erg blij mee. Gebruik hem dagelijks voor me werk en de step heeft me nog nooit in de steek gelaten, werkt dus perfect. Mooi design en zeer betaalbaar. Klantenservice van EasyGo is 10 uit 10. Had veel vragen voordat ik de step aankocht en die werden allemaal netjes geduldig beantwoord.

PAriens ‘S gravenmoer
01-11-2019

Top verjaardagscadeau zoon van 12

Een hele mooie step als verjaardagscadeau van onze zoon die 12 jaar werd. We hebben hem de avond van tevoren eerst 4 uur opgeladen zodat hij na het uitpakken er meteen mee kon rijden.
Mooi degelijk design en makkelijk te besturen door onze zoon. Hij is er super blij mee !

Jordy 1981
31-10-2019

Zeer goede klantenservice

Ik heb na een gelezen review van de Phaewo X10 op elektrische-steps.com Hierdoor meteen zonder twijfel de Phaewo aangeschaft. DE step ziet er goed uit, zeer betaalbaar en handig in gebruik. Ik heb de step een week kunnen gebruiken en toen viel die plotseling uit en kreeg ik de step niet meer aan. Ik heb meteen EasyGo Benelux benaderd met het probleem en deze hebben het snel opgepakt. Ik kon de kapotte step meteen ter reparatie verzenden en ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd, Super geregeld. Rij nu al weer 2 maanden met veel plezier op de step.

nancydpz Antwerpen
31-10-2019

Top, top & top

Gister binnen. Meteen getest. Voelt wel wat eng aan in het begin. Maar na een tijdje rijden is het onzekere gevoel helemaal weg. Verder rijdt ie heerlijk. Ik zou met deze overal wel heen willen. Ziet er groot, mooi en stevig uit. Vraagje: wat is het clipje/knijper naast de bel???

Antwoord EasyGo Benelux

Hiermee kunt u de step vergrendelen als u deze wilt invouwen. Nog veel plezier met uw Phaewo X10 elektrische step.

Micheal .R - Uit Doetinchem
28-10-2019

Super

Gave step! Ik rij er al een aantal weken mee, en kan er niks negatiefs over bedenken. De step rij ik met veel plezier van en naar werk en is nog kostenbesparend ook. Je krijg veel waar voor je geld, want dit is toch een zeer complete step vergelijkbaar met steps die 450 euro + kosten.

Hanny
26-10-2019

Top klantenservice

Ik had een kapotte step ontvangen, heb contact opgenomen met EasyGo en namen zonder moeite en discussie de step retour en kreeg die dag erna al een nieuwe step opgestuurd!
Erg netjes, snel, en zeer behulpzame mensen bij EasyGo!

82Yur Almelo
25-10-2019

Heerlijke step

Ik gebruik deze step nu al een tijdje en ben er zeer tevreden mee. De batterij gaat lang mee en de step gaat vrij hard. Het voelt goed en veilig aan. Geen minpunten kunnen ontdekken.

Richard Amsterdam
24-10-2019

De mooiste ride en de beste beslissing omtrent de e-step

De mooiste ride en de beste beslissing omtrent de e-step die ik heb gemaakt dit jaar, vroeg mezelf af waarom deze zoveel positieve reviews heeft gekregen .
maar nu is dat duidelijk,
wat een prachtig apparaat.

Rijdt heerlijk
Voelt heerlijk

Hilebillie2 Ouddorp
23-10-2019

Leuke om mee te rijden!

Geweldig “speelgoed” niet alleen mooi maar gaat nog best hard, zij is voor m’n dochter maar gaat er zelf ook op hihi

Lisa
14-10-2019

TOP service

Hoi,

Na een dag merkte ik dat de step niet optimaal werkte, hij stopte na 1 ritje rijden volledig.

Ik heb gelijk gebeld naar de klantenservice. Daar werd ik ontzettend goed geholpen, ze luisterde mijn verhaal aan en zonder enig twijfel of discussie werd mij een nieuwe step verzonden.

Nu een aantal weken de nieuwe step in bezit en rijd zoals beloofd! Ik maak er lange en fijne afstanden mee,

Ik wil EasyGo nogmaals bedanken voor de klantvriendelijkheid en de snelle service!

Joost Kaspelen
14-10-2019

Top service

Hoi,

Na het bestellen van de step heb ik hem zeer snel ontvangen, helaas merkte ik na een ritje rijden dat de step niet optimaal werkte. Thuis aangekomen kapte hij er volledig mee, en kreeg de step niet meer aan de praat.

Ik heb direct gebeld naar de klantenservice en werd daar goed geholpen, ze luisterde me verhaal aan en zonder enige twijfel en discussie kreeg ik diezelfde dag een nieuwe step opgestuurd.

Nu een aantal weken de nieuwe step in huis, en hij werkt super, ik rijd er erg veel op voor mijn werk en ben er dik tevreden over!

Ik wil EasyGo nogmaals bedanken voor de geweldige service!

Ellemieke
12-10-2019

Phaewo X10

Niet alleen voor kinderen, maar zeker ook ideaal voor de volwassen. Max. 120 kg aan gewicht. Rijdt super! Handig om te weten, max. 40 minuten aan rij plezier met vol opgeladen accu. Dus gaat u hem gebruiken voor het werk, neem dan de lader mee, zodat u hem tijdens het werk kan laden bv in de fietsen stalling.
Ik ben er super blij mee, en kan iedere volwassen deze Phaewo X10 aanraden.

Gent België
11-10-2019

Super handig.

Zeker geen speelgoed! Gaat tegen een mooie snelheid..
Afstand woon-werkverkeer van net geen 7km. Geen egale weg en er is slechts 1 bolletje aan het pinken. In het begin even wennen, nadien superhandig en fijn!

Enige minpuntje is dat je er niet mee door de regen mag rijden.

Dave Burg
10-10-2019

Beste aankoop ooit

Sinds ik deze step heb aangeschaft, wil ik niks anders meer.
Ik woon in de grote stad, en dit is voor mij een echte uitkomst.
Geen ellende meer met openbaar vervoer, ik doe nu alles snel en comfortabel op de step.

Spijkenisse
10-10-2019

Perfecte vervoersmiddel in stad!

De Phaewo X10 is perfect voor gebruik in de stad en is naast de m365 scooter van Xiaomi de populairste elektrische scooter. De hoge topsnelheid, acceleratie en bereik zijn zeker een troef. Verder is het design één van de betere onder de e-scooters.

FolkertWouter
08-10-2019

Beste aankoop onder de steps

Super aankoop, de Mercedes limousine onder aller steps !!! Makkelijk in gebruik en goede kwaliteit. Maakt alle beloftes waar!

TIM
07-10-2019

Geweldig Product

In het verleden wel eens eerder een elektrische step gekocht, maar die waren zeker niet van de zelfde kwaliteit als deze Phaewo X10 elektrische step. Vooral wanneer je er mee gaat rijden voelt allemaal heel sterk en degelijk aan, trilt nauwelijks en staat er heel comfortabel op.

Houtenhof Rotterdam
06-10-2019

echt een goede step

Ik heb hem pas nog voor mijn zoon gekocht en hij is er heel erg blij mee. hij is 16 jaar. Ik vind het zelf ook een veilige step. Mooi design en waar voor je geld.

Gerard uit Zoetermeer
06-10-2019

Super handig voor afstanden van een paar kilometer.

Zeker geen speelgoed! Gaat tegen een mooie snelheid..
Afstand woon-werkverkeer van net geen 12km. Geen egale weg en er is slechts 1 bolletje aan het pinken. In het begin even wennen, nadien superhandig en fijn!

Rvandendoele Dordrecht
05-10-2019

Toffe elektrische step

Na een teleurstellende aankoop van een ander merk met een elektrische step(slechte accu en service) nu super blij met de Phaewo X10 step. Mijn zoon haalt 20km met een volle accu waar die oude step van ander merk 6km haalde. Echt een aanrader.

Millie
05-10-2019

Leuk om te geven

Gekocht voor mijn man zijn verjaardag. Hij is nu veel sneller op het werk. Kan zo mee de trein en tram in. Ook makkelijk op te bergen en mee te nemen met de auto.

M. Lancaster
04-10-2019

Top!

Erg blij met mijn aankoop en de step is zeker zijn geld meer dan waard, wanneer je hem ook in het dagelijks leven gebruikt heb je er veel bekijks mee bijvoorbeeld op je werk of in de winkel!

Peter Amsterdam
04-10-2019

Prijs kwaliteit verhouding is top!

Zeer leuke en handig op te vouwen elektrische step. Mooi technisch hoogstandje, uitstekend!! Zeker de prijs kwaliteit verhouding is top. Zeker een aanrader.

Hagenaar
04-10-2019

Praktisch!

Kan makkelijk mee de OV in, de step kan ingeklapt worden waardoor je behoorlijk wat ruimte bespaart. Ik bespaar in ieder geval enorm veel tijd ermee met de rit van Den Haag Centraal Station naar Megastores in Den Haag.

Leo Rotterdam
03-10-2019

Geweldig product

Was een beetje sceptisch maar deze website heeft me overgehaald toch te proberen.
Super strak design, trekt echt heel snel op, rijd erg comfortabel (ondanks massieve banden) en ik red er 20 Km mee in 1 lading, langere trips heb ik nog niet kunnen maken. Maar bereik is voor mij al prima zo. Gaat ook behoorlijk snel, 25 km p/u. Geen speelgoed dus, misschien zelfs raadzaam een helm te dragen.

Joost
02-10-2019

Geld besparend

In eerste instantie ontving ik de step met een kabelbreuk, ik mocht deze terugbrengen en ontving direct een nieuwe. Over de step, de actieradius klopt zolang je de step zonder sportmodus aanzet, met sportmodus, zoals je het liefst rijdt om met het verkeer mee te kunnen gaan is 15km (ipv 25). Behoorlijk verschil. De step is degelijk. Ik heb nu 55km met de step gereden en om en nabij de 100 euro aan parkeerkosten kunnen dekken, nog 200 te gaan 🙂

Rico
02-10-2019

Leuk om op te rijden!

Ben zeer tevreden. Is een mooi degelijk product. Mooi design. Leuk om op te rijden. Ik raad al mijn vrienden dit product aan.

Hoorn
01-10-2019

mijn coolste gadget!

Vorige week deze elektrische step aangeschaft! De afwerking van deze step ziet er puntgaaf uit en het werkt allemaal fantastisch.

DeWes007
30-09-2019

heel degelijk en mooi

Goede grip, rijdt goed en vooral opvouwbaar zodat het gemakkelijk in de koffer mee te nemen is.

Yvesdl Brakel
29-09-2019

Step

Werkt goed en eenvoudig opplooibaar. Gemakkelijk om mee te nemen in auto of op de trein

Mike
28-09-2019

Beter dan verwacht!

Ik ben al een tijdje op zoek naar een elektrische step en kwam via een collega, die deze step al gekocht heeft bij EasyGo terecht. En ik kan jullie vertellen.. dit was een hele goede tip van mijn collega! De prijs is niet hoog en de kwaliteit van de step is echt boven verwachting! Ik kan iedereen deze step aanraden.

Cabarrus
28-09-2019

Ideaal voor mijn zoon

Mijn zoon is 13 jaar en heeft dit gekregen voor zijn goede resultaten op school. Hij is er heel blij mee en ik ben ook tevreden over de kwaliteit!
Een blije tiener en een blije papa…

Sandra
27-09-2019

Goede service!

Ik heb vorige week deze step besteld als cadeautje voor mijn zoon. Helaas was de verpakking door de bezorgdienst wat beschadigd geraakt. Ik heb toen direct met Easy Go gebeld en ze hebben mij direct een nieuwe step gestuurd.

Kevin Kolart
26-09-2019

Mooie duidelijke website

Pas gekocht en lekker met het mooie weer gereden ermee. stukken beter dan fietsen
mijn vrage zijn ook snel beantwoord door de verkoper daar ben ik erg blij mee

Sybe Amama
25-09-2019

Wat een goed product.

Wat een goed product , snelle levering en een klantenservice die snel en klantgericht is . Ze bleven altijd vriendelijk welke vraag ik ook had. Step binnen 5 min rijklaar gemaakt en meteen op weggereden. AANRADER

Petra Hillegom
25-09-2019

WAUW-factor

Deze step heeft de wauw-factor voor wat betreft het uiterlijk en gebruik.
Makkelijk handelbaar,licht en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In ieder geval in randstad niet.
Rijdt soepel en ik gebruik hem dagelijks. Ik ben zeer tevreden.

Anoniem
24-09-2019

Top product!

eerste indruk is heel goed. Rijdt soepel met de massieve banden. Fijn idee dat ik geen lekke band kan krijgen. Aangezien ik dit erg veel lees over steps met luchtbanden. Klantenservice is hier top al mijn vragen zijn geduldig beantwoord.

Jermain
23-09-2019

Snelle levering

Gisteren deze step besteld en we hebben de step net ontvangen! Super snelle levering!

Piet
23-09-2019

Super!

Hij gaat snel genoeg voor in de stad mee rond te rijden, stevige step van zeer goede kwaliteit!
Ik ben ook erg tevreden met de massieve banden, voor mij nooit meer gestoei met een lekke band en rijdt nog erg comfortabel ook!

ik raad deze step ook dan aan iedereen aan !

LuckyLuke72
22-09-2019

Super product

Deze step beantwoordt aan al mijn verwachtingen! Het gaat snel genoeg voor in de stad mee rond te rijden. Ik gebruik hem nu al een week en ik vind het top!
Echt een aanrader.

Antwerpen, België
22-09-2019

Stevig gemaakt

Het product is heel stevig en kloek!
Als een grote man had ik gedacht dat het misschien wat te klein zou zijn, maar nee, het is perfect!
Heel blij met deze aankoop.

Gerard wienen
22-09-2019

Handig in gebruik

Ik gebruik het dagelijks om overal in de buurt van mijn huis te komen. Rijd maximaal 25 km/u afhankelijk van het gewicht van de persoon. Het maximale gewicht is 100 kg, maar ik heb het gewicht al overschreden door mijn dochter met me mee te nemen en de scooter had geen moeite om vooruit te komen. Zeer goede autonomie en kan bijna worden verdubbeld in economische modus.

Remco. V
21-09-2019

Zeer tevreden klant!

De afwerking van deze step ziet er puntgaaf uit. Hij ziet er bovendien prachtig uit. Aan de look alleen kun je zien dat dit een kwaliteitsproduct is. Snelheid kun je makkelijk verhogen door twee keer op het knopje onder het stuur drukken en een rood lamp gaat branden Voila je kunt 25 KM per uur rijden.

Anoniem
21-09-2019

Snel in huis geleverd

Deze step maandag besteld en had hem dinsdag al in huis. het monteren van deze step is zeer eenvoudig, zo’n 10min en je ben klaar om te rijden. Heb nu een paar dagen kunnen rijden en kan niet anders zeggen dan geweldig! Voor mij nooit geen fiets meer.

Mandy uit Huizen
21-09-2019

aangekomen voor geplande datum!

Super, ontvangen vóór de geplande datum!
Goed product, nauwelijks zwaar, dus beter dan een normale scooter. Zeer tevreden met dit product.

Steven
21-09-2019

Ideaal voor naar je werk te gaan

De step is heel stevig gemaakt en is ideaal om naar mijn werk te gaan! Het heeft 2 snelheden waardoor ik me gemakkelijk kan aanpassen aan de verkeerssituatie.
Echt een aanrader

Karel
20-09-2019

Leuk om cadeau te geven

Ik heb de Phaewo cadeau gegeven aan mijn nichtje en die heeft er veel plezier van.

Anoniem
20-09-2019

Grote Fun factor!!!

Heb deze step nu een paar weken in mijn bezit. Ben er erg blij mee. Ik rij met veel plezier op de e-step. Ik bezit ook een auto maar als het kan pak ik liever de step.

Carla visser
19-09-2019

Goedkoop is dus niet altijd duurkoop!

Gisteren deze step ontvangen. tot nu toe zeer tevreden. Was op vakantie in Spanje en heb daar op een xiaomi gereden en dacht toen deze wil ik hebben in Nederland, kwam op advies van een collega bij de Phaewo uit en deze is zeker minstens net zo goed en een heel stuk goedkoper. Goedkoop is dus niet altijd duurkoop.

Anoniem
18-09-2019

Trendy step

Vandaag mijn phaewo step binnen gekregen. De step ziet er heel mooi uit. Zojuist een stuk gereden en hij rijdt zeer lekker en is erg leuk om op te rijden. Is een mooie stevige step. 10/10 groetjes michelle

Anoniem
13-09-2019

Goede prijs en goede service!

Zaterdag heb ik deze step opgehaald, nadat ik een bestelling in de webshop had geplaatst. De step was bij aankomst netjes ingepakt. Ik heb er dit weekend gelijk op gereden en het rijd echt super! De prijs / kwaliteit verhouding is heel goed!

Marloes Jansen
12-09-2019

Mooi cadeau

gekocht voor me zoontje die is er helemaal blij mee. Zijn vader pakt hem ook wel eens als ons zoontje op school is voor een snelle boodschap echt makkelijk. Ik heb deze verkoper via zijn website benaderd, om nog wat vragen te stellen over de step, deze verkoper nam alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden. groetjes!

Translate »
Bestelling